ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند

اقدام جدید ارتش رژیم صهیونیستی از بیم حزب‌الله در مرزهای شمالی

اقدام جدید ارتش رژیم صهیونیستی از بیم حزب‌الله در مرزهای شمالی ارتش رژیم صهیونیستی پس از هشدار مقاومت برای اطمینان‌خاطر دادن به شهرک‌نشینان در شمال اراضی اشغالی در مجاورت خانه‌های آن‌ها اتاقک‌های بتنی مستحکم مستقر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۱ - ۰۵ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 August 27
کد خبر: ۱۴۸۶۳۷

به گزارش راهبرد معاصر،  رسانه‌های لبنانی خبر دادند که ارتش رژیم صهیونیستی به‌تازگی در شهرک‌های نزدیک به خط مرزی با لبنان اتاقک‌های بتنی مستقر کرده است.

 

«علی شعیب» خبرنگار شبکه «المنار» در حساب کاربری خود در شبکه توئیتر با انتشار چند تصویر نوشت: «ارتش دشمن سعی دارد در سایه وحشتی که بر شهرک‌نشینان چیره شده با مستقر کردن اتاقک‌های بتنی مستحکم در نزدیکی خانه‌هایشان در مجاورت مرز لبنان به آن‌ها بعد از پافشاری مقاومت بر گرفتن حق نفتی لبنان اطمینان خاطر دهد.»

 

این اقدام پس از هشدار سید حسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان صورت گرفته است که در سخنرانی‌های اخیر خود تأکید کرد اگر لبنان نتواند از منابع نفتی خود در دریا بهره ببرد، هیچ کس اجازه استفاده از منابع را نخواهد داشت.

 

میدان گازی «کاریش» در جنوب لبنان مورد مناقشه بیروت و رژیم صهیونیستی است. از اکتبر سال ۲۰۲۰ مذاکرات غیرمستقیم فنی میان رژیم صهیونیستی و لبنان برای حل اختلافات مرزی با میانجیگری آمریکا آغاز شده؛ اما تا کنون به نتیجه مشخصی نرسیده است.

 

در همین ارتباط، پیشتر وبگاه صهیونیستی «والا» گزارش داده بود که ارتش رژیم صهیونیستی برای جلوگیری از حمله احتمالی حزب‌الله به دیوارکشی در اطراف‌ شهرک‌های شمالی روی آورده است.

 

یکی از اعضای شورای شهر «متولا» به این وبگاه عبری گفته بود: «دیوار، از جنگ، شلیک موشک و پرواز پهپاد جلوگیری نخواهد کرد. نهایتا، دیوار مانع از آن خواهد شد که افراد نتوانند نفوذ کنند و با ساکنان لبنانی، تماس داشته باشند.»/ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار